Suomen Luisteluliitto mukana Sportec-messuilla

Sportec, Gymtec ja Welltec – messut järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 27.-28.3.2019. Pohjoismaiden laajimmat alan messut kokoavat jälleen yhteen liikunnan ja hyvinvoinnin, liikuntapaikka- ja viherrakentamisen, virkistysalueiden, kunto- ja terveysliikunnan ammattilaiset. Tervetuloa mukaan!

Tapahtuman kokoava teema on Tulevaisuuden liikuntapaikka. Muita keskeisinä aiheita ovat olosuhteet, digitalisaatio, liikuntapaikkarakentamisen riskit ja liikunnan merkitys yksilölle. Suomen Luisteluliitto yhteistyössä paikallisten seurojen, Kunto-Pirkat ja Tampereen Pyrintö, sijaitsevat osastopaikalla A7, pohjoisen sisäänkäynnin läheisyydessä. Tule moikkaamaan, niin kerromme lisää luistelusta, paikallisista toiminnoista ja välineistä!

Lisätietoja
https://www.liikuntapaikkamessut.fi

Sosiaalinen Media
#Sportec2019 #Gymtec2019 #Welltec2019 #Liikuntapaikkamessut2019