Tervetuloa Honkiniemen leirille 10.-12.5.

Luisteluliiton perinteinen I-kesäleiri järjestetään SU:n toimesta Ähtärinjärven kauniilla rannalla Honkiniemessä. Leirille ovat tervetulleita harjoittelemaan ja leireilemään niin huippuluistelijat kuin vähemmän aikaa harrastaneet luistelijat sekä kaikki siltä väliltä: lapset, nuoret, aikuiset ja masterit. Leirillä järjestetään myös 2018-2019 Nuoriso- ja Juniori Cup:n päätöstilaisuus.

Kauden 2018-2019 Nuoriso- ja Juniori Cup saatiin päätökseen finaalin siirryttyä Valkeakoskelta Seinäjoen Season Closing Raceen. Kausi sisälsi yli 150 uutta henkilökohtaista ennätystä ja kovaa kisailua osakilpailuvoitoista sekä sijoituspisteistä. Nuoriso Cup:n palkitsemistilaisuus järjestetään leirin toisena päivänä lauantaina pidettävässä illanvietossa. Tyttöjen sarjassa Cupin voittaja on Seinäjoen Urheilijoiden Oona Koivupuisto pisteillä 83. Toiseksi sijoittui Harjavallan Työväen Urheilijoiden Hertta Rosendahl pisteillä 68 ennen kolmanneksi sijoittunutta SU:n Veera Lehtosta (pisteet 62). Poikien sarjassa tiukkaakin tiukempi kamppailu päättyi Helsingin Luistinkiitäjien Hemmo Hannulan voittoon pistein 93. Toiseksi sijoittunut SU:n Sampsa Santtila jäi seitsemän pistettä Hannulasta. Kolmanneksi sijoittui Helsingin Työväen Luistelijoiden Elias Walden. Nuoriso Cupin pisteet 2018-2019 >>

Honkiniemen leirin ilmoittautuminen on nyt avoinna ja se tulee tehdä 5.5.2019 mennessä: http://bit.ly/Honkiniemi2019

Leirikutsu >>

Lisätietoja
Pirjo Lehtinen
pirjo.lehtinen(at)luisteluliitto.fi
040 833 6392

Järjestäjä
Seinäjoen Urheilijat ry
www.su-luistelu.fi