Pikaluistelun kotimainen kilpailukausi 2019 lähestyy päätöstään

Seinäjoella 9.-10.3. järjestettävä Season Closing Race päättää pikaluistelun kotimaisen kilpailukauden kaudella 2018-2019. Samalla kilpaillaan myös nuorten matkakohtaiset SM-kilpailumatkat A- ja B-nuorissa sekä hopealuistinviestit E-D-C-ikäisissä.

Kevätauringon lämmittäessä ja talviurheilusään ollessa mitä parhain, kilpaillaan pikaluistelun osalta vielä kerran Nuoriso Cup:ssa, Masters Cup:ssa sekä ennätyskokeiden luonteen mukaan omia ennätyksiä vastaan. Porin Hopealuistinfinaalin ja nuorten SM-kilpailujen jäätyä kesken lumimyräkän takia, siirrettiin Hopealuistinviestit ja nuorten matkakohtaiset SM-kilpailumatkat kauden päättävään Season Closing Race:en. Hopealuistinviestien varapaikka oli alunperin Valkeakosken Kansallisissa, mutta sääolosuhteet eivät sallineet kilpailujen järjestämistä.

 

Season Closing Race

9.-10.3.2019, Seinäjoen tekojäärata

Kilpailut alkavat lauantaina kello 14.00 ja sunnuntaina kello 10.00.

 

Lisätietoja

Kilpailukutsu >>

HUOM! Ensimmäisenä päivänä Hopealuistinviestit sekä A- ja B-junioreiden matkakohtainen SM (3000m ja 5000m).

Kellonaikoihin saattaa tulla muutoksia.

1. päivän aikataulu >>

1. päivän lähtölistat >>

 

Järjestäjä

Seinäjoen Urheilijat, luistelu