Suomen joukkue Viking Race -kilpailuun

Suomen edustusjoukkue Hollannin Heerenveenissä järjestettävään Viking Race – kilpailuun on valittu. Viking Race on yksi suurimpia pikaluistelun nuorten kilpailuja, jossa kilpailee vuosittain lähes 300 ikäluokkansa parasta eurooppalaista junioria.

Luisteluliiton Nuorisovaliokunta on valinnut maajoukkueen, joka koostuu 11-16 -vuotiaista luistelulupauksista. Joukkueen mukaan on valittu lisäksi valmentajat ja joukkueenjohtaja. Valinnoissa on otettu huomioon koko kilpailukauden 2018-2019 tulokset ja tuloskehitys sekä viimeinen valintakilpailu Hopealuistinfinaali / nuorten SM-kilpailut. Suomella on koossa eurooppalaiseen huippukilpailuun erittäin hyvä ja kovatasoinen joukkue!

Sarjat ja matkat
Viking Race 2019 luistellaan 1.-2.3.2019. Kilpailusarjat ovat ikäluokittain, 11-16 -vuotiaille. Jokaisessa ikäluokassa kisataan 500m, 1000m, 1500m ja 3000m matkoilla. Kilpailun nettisivut http://www.vikingrace.nl/

Suomen joukkue – Viking Race 2019

TYTÖT 11-VUOTTA
Meri-Vuokko Hannula, HLK

TYTÖT 12-VUOTTA
Henna Vatanen, OuTa

TYTÖT 13-VUOTTA
Janette Pirhonen, SU
Villiina Suomalainen, HLK

TYTÖT 14-VUOTTA
Veera Lehtonen, SU
Sanni Rosendahl, HTU

TYTÖT 15-VUOTTA
Laura Kivioja, PoPy

TYTÖT 16-VUOTTA
Inka Koivisto, HLK
Sini Siro, SU

POJAT 11-VUOTTA
Elius Niemi, HLK
Waltteri Toivainen HLK

POJAT 12-VUOTTA
Aaro Korpijärvi, KENSU
Luka Rintala, SU

POJAT 13-VUOTTA
Urho Hiltunen, SU
Sampsa Santtila, SU

POJAT 14-VUOTTA
Alvar Muhonen, HLK
Rasmus Toivainen, HLK

POJAT 15-VUOTTA
Eetu Käsnänen, HLK
Tuukka Suomalainen, HLK

POJAT 16-VUOTTA
Emil Ervik, HLK
Nils Vähä-Vahe, HTL

Valmennus ja joukkueenjohto:

Anssi Kallinen, valmentaja
Kimmo Kivioja, valmentaja
Joel Vähä-Salo, joukkueenjohtaja