Pingu Race 2018

Pingu Race kilpailtiin tuulisessa säässä lauantaina Seinäjoen tekojääradalla. Tuulesta huolinmatta ennätyksiä ja kauden parhaita rikottiin, kun kotimaan pikaluistelukausi jatkui Pingu Race -osakilpailulla. Nuoriso Cup ja Master Cupin osakilpailut mahdollistivat varsin suuren ikähaitarin, sillä nuorin kilpailusarja oli G6 ja kokenein M75.

Erityisesti pikkuradan kilpailuissa käytiin erittäin tasaväkistä ja kovatasoista kilpailua paremmuudesta 300 metrin ja 500 metrin kilpailuissa sekä tytöissä, että pojissa, mikä tekee Cupin kokonaiskilpailusta varsin jännittävää. Nuoriso Cupissa ensimmäistä kertaa ollut massastartti keräsi myös positiivista palautetta, josta saadaan uusinta myös tulevana viikonloppuna Juhani Järvisen muistokilpailussa Helsingissä.

Pingu Race 2018 tulokset >>

Massastarttien tulokset >>

Nuoriso Cup pisteet (laskennassa) >>

Master Cup pisteet >>

 

Juhani Järvisen muistokilpailut, kilpailukutsu >>