Kotimaan kilpailukausi käyntiin Seinäjoella

Pikaluistelun kotimainen kilpailukausi käynnistyi mainiossa olosuhteissa Seinäjoen jääurheilukeskuksessa järjestetyissä Season Opening Race-kilpailuissa. Kilpailusarjat G:stä A:han sekä yleiset ja masterit keräsivät yhteen koko joukon suomalaisia luisteijoita mittelemään paremmuudestaan ja tekemään kauden avaustuloksia. Kilpailut olivat samalla kauden ensimmäinen osakilpailu Nuoriso Cupissa, sekä Master Cupissa. Osallistujamäärä oli ilahduttavan suuri ja kilpailuissa nähtiin heti tukku ennätyksiä ja kovia kilpailutuloksia, joista on hyvä jatkaa kauden seuraaviin kilpailuihin. Nuorten maajoukkue jatkaa kotimaan avauskilpailusta suoraan Puolaan junioreiden maailman cup avauskilpailuun.

 

 

 

 

 

 

 

Season Opening Race:n lopputulokset >>

 

 

Järjestäjä

Seinäjoen Urheilijat