Luisteluliitto mukana Kokkolan Brita Marian puiston avajaisissa

Kokkolan keskustan läheisyyteen Hollihakaan avataan maanantaina 3.9. uusi aktiviteettipuisto, joka tarjoaa liikuntamahdollisuuksia kaiken ikäisille ja eri lajeista kiinnostuneille. Puistossa on myös 500 metrin luistelurata, joka mahdollistaa rullaluistelun harrastamisen ja tavoitteellisen harjoittelun. Puistossa on rullaluisteluradan lisäksi amfiteatteri, elektroninen liikuntapeli, grillipaikka ja kiipeilyverkko sekä lähiliikuntapaikkahankkeena toteutettu skeittiparkki ja pumptrack -rata.

Suomen Luisteluliiton tapahtumatoiminta on mukana järjestämässä ohjelmaa avajaispäivälle, jossa on mahdollisuus kokeilla eri rullalajeihin tarkoitettuja välineitä: luistimia, scootteja ja boardeja.

Lisätietoja:
Brita Marian puisto Kokkola >>