Rullaluistelijat hyvässä vauhdissa Tallinnassa

Suomalaiset olivat vahvasti edustettuna Tallinnan Rullituur-maratonilla. Nils Vähä-Vahe sijoittui parhaana suomalaisena yhdeksänneksi. Helsingin, Tampereen ja Oulun rullaluistelijoista koostunut suomalaisedustus kilpaili sunnuntaina 12.8. Tallinnassa järjestetyssä Rullituurin-osakilpailun maratonilla.

Kovavauhtisessa kilpailussa suomalaiset olivat hyvissä asemissa ja vaikka puolen välin tuntumassa alkoikin sataa vettä, taistelivat EM-kilpailuihin lähtevät Nils Vähä-Vahe ja Jani Virtanen hienosti kymmenen parhaan tuntumassa maaliin. Loppusijoituksissa Nils Vähä-Vahe oli yhdeksäs ja Jani Virtanen yhdestoista. Kokeneempaa kaartia edustavat Jani Suihkonen ja Teemu Ylänen haastoivat erinoimaisesti nuorempiaan ja Jani Suihkonen tuli lopulta Jani Virtasen vanavedessä maaliin, sijoituksen ollessa kahdestoista. Teemu Ylänen sijoittui seitsemänneksitoista 85 starttaajan joukossa.

Master-sarjassa kilpaileva HTL:n Petri Virtasen sijoitus koko joukossa oli 48, ollen M50-sarjan yhdeksäs. Tampereen Pyrintöä edustava Kari Vuorinen sijoittui Virtasen perässä samalla loppuajalla M50-sarjan kymmenenneksi. M60-sarjassa Oulun Tarmon Hannu Korkiakoski oli sarjansa toinen ja koko kilpailun 55. Samassa kilpailusarjassa luistellut HTL:n Arne K. Hansen sijoittui viidenneksi ja koko kilpailun sijoitus 71. Timo Markkula (Tampereen Pyrintö) sijoittui M40-sarjassa 23:i.

 

Tulokset kokonaisuudessaan >>