Rullaluistelun Sm-kilpailut ja Junnu Cup:n finaali kilpaillaan Oulussa

Rullaluistelun Suomen mestaruuksista kilpaillaan tulevana viikonloppuna Oulussa. Lauantaina 4.8. luistellaan maratonin Sm-kisat ja samalla 6. kv Virpiniemen maraton. Sunnuntaina 5.8. ratkaistaan mestaruudet ratakisoissa Iinatin vanhalla kartingradalla.

Maratonilla mestaruutta puolustava Nils Vähä-Vahen jäädessä pois kilpailuista, on yksi mitalikandidaatti vähemmän, mutta sekä maratonilla, että radalla tullaan varmasti näkemään kovatasoinen ja tiukka kamppailu. Kauden kotimaan kisoissa ja kansainvälisissä kilpailuissa hyvässä vauhdissa olleet Antti Sjögren, Jani Virtanen ja Teemu Ylänen kuuluvat ehdottomasti ennakkosuosikkeihin.

Kilpailuaikataulu ja ohjelma:

Rullaluistelun SM-maraton ja 6. Kv. Virpiniemen rullaluistelumaraton

Lauantaina 4.8. kello 11.00 alkaen Virpiniemen Liikuntaopisto

Säännöt ja kilpailukutsu >>

 

Rullaluistelun Rata-Sm ja Junnu Cup

Sunnuntaina 5.8. kello 11.00 alkaen, Iinatin vanha kartingrata

Säännöt ja kilpailukutsu >>