Edustusjoukkueet elokuun kansainvälisiin rullaluistelukilpailuihin

Jani Virtanen ja Nils Vähä-Vahe edustavat Suomea rullaluistelun Euroopan-mestaruuskilpailuissa Belgiassa.

Elokuu starttaa rullaluistelun merkeissä SM-kilpailuilla Oulussa 4.-5.8. Siitä seuraavana viikonloppuna suomalaisjuniorit kilpailevat Flanders Grand Prix -nimeä kantavassa European Cup:n osakilpailussa Belgian Oostendessa. Heti perään Suomen nuorten maajoukkue kamppailee euroopan parhaimpia vastaan EM-kilpailuissa samaisella areenalla Oostendessa. Sekä Virtanen, että Vähä-Vahe kilpailevat sekä track, että road-kilpailuissa. Jani Virtanen edustaa sprinttimatkoilla, sekä pitkillä matkoilla ja maratonilla. Vähä-Vahe kilpailee pitkillä pitkillä matkoilla, mukaan lukien maraton.

Suomen joukkue European Cup Oostende, Belgia:

P12 Urho Eklund, HTL

P16 Juho Virtanen, HTL

Valmennus ja joukkueenjohto
Jakko Välitalo

Suomen joukkue EM-kilpailuissa:

Juniorit
Jani Virtanen, HTL
Nils Vähä-Vahe, HTL

Joukkueenjohto
Joel Vähä-Salo