Kakskerran lenkki ja Sauvarullaluistelun Sm-kilpailut

Rullaluistelukausi jatkuu viikonloppuna Turussa, kun perinteinen Kakskerran lenkki luistellaan Hirvensalossa. Tapahtuma tarjoaa jälleen kerran hienon liikuntaelämyksen kaiken ikäisille, liikunnan ystävistä kilpaharrastajiin.

Kakskerran lenkki ja sauvarullaluistelun Sm-kilpailu starttaa Hirvensalon hiihtokeskuksen edustalta sunnuntaina 17.6. klo 12.00. Sarjat ja matkat muodostuvat helpommasta 16km reitistä sekä 38km haastavampi kisareitti, joka on myös yleisten sarjojen sauvarullaluistelun Sm-kilpailu.

Vielä ehtii kilpailuun mukaan jälki-ilmoittautuneena paikan päällä klo 10.00 – 11.30
(Jälki-ilmoittautumislisä 
16 km = 5 e ja 38 km = 7 e, SM-sauvarullaluistelu 38 km = 15 e, sääntöjen mukainen hinta)

 

Järjestäjä:

TuUl, seurayhtymä ja SLL tapahtumat ry

Lisätietoja:

http://www.kakskerranlenkki.fi