Short trackin Sm-kilpailut

Short trackin Sm-kisat luisteltiin lauantaina 27.5. Pajulahden urheiluopiston jäähallissa. Kilpailuihin osallistui noin kaksikymmentä Multiskateleirille osallistunutta luistelijaa eri lajeista. Miesten Suomen mestaruudet nappasi Kaj Humisto.Kilpailuohjelmassa oli nuorten E- ja D-ikäisten sarjassa 500m ja 777m sekä C-junioreista aikuisiin 500m ja 1000m. Henkilökohtaisten kilpailumatkojen lisäksi kilpailtiin sekajoukkueina epävirallinen joukkueviestikilpailu, jossa juniorit luistelivat 10 kierrosta ja aikuiset 20 kierrosta. Kaatumisiltakaan ei vältytty, mutta se ei kilpailijoita hetkauttanut, vaan välittömästi ylös ja takaisin kilpailuun.

Osallistujat

 

 

 

 

 

 

500-, 777- ja 1000 metrin matkoilla, jossa ensiksi kilpailtiin alkuerissä, josta parhaat pääsivät A-finaaliin ja seuraavat B-finaaliin. Näin ollen jokaiselle luistelijalle tuli kaksi starttia. Lopputulosten perusteella jaettiin mitalit paremmuusjärjestyksessä. Alkuerät muodostettiin ikäluokkien mukaisesti, joista arvottiin nuorille kolme alkuerää ja aikuisille kaksi alkuerää. Joukkuekilpailut tarjosivat jännitystä ja kovaa kilpailua, jossa junioreissa sekä aikuisissa voitto ratkesi vasta viimeisellä kierroksella. Siihen asti kilpailun kärki vaihtui varsin tiheästi.

500m

E-tytöt
1. Meri-Vuokko Hannula
2. Kaisla Heikkinen
3. Inka Eloranta
4. Ida Holopainen
5. Henna Honkio

E-pojat
1. Elias Walden
2. Hemmo Hannula
3. Viljami Ylänen
4. Ahma Lappalainen

D-pojat
1. Urho Eklund

C-pojat
1. Juho Virtanen

Naiset
1. Carolien Hunneman

Miehet
1. Kaj Humisto
2. Antti Sjögren
3. Teemu Ylänen
4. Jani Virtanen
5. Onni Peltonen

777m

E-tytöt
1. Meri-Vuokko Hannula
2. Kaisla Heikkinen
3. Inka Eloranta
4. Ida Holopainen
5. Henna Honkio

E-pojat
1. Elias Walden
2. Viljami Ylänen
3. Hemmo Hannula

D-pojat
1. Urho Eklund

1000m

C-pojat
1. Juho Virtanen

Naiset
1. Carolien Hunneman

Miehet
1. Kaj Humisto
2. Jani Virtanen
3. Antti Sjögren
4. Teemu Ylänen
5. Onni Peltonen

Joukkuekilpailu juniorit

10-kierrosta
1. Kaisla Heikkinen, Inka Eloranta, Hemmo Hannula
2. Meri-Vuokko Hannula, Ida Holopainen, Viljami Ylänen
3. Urho Eklund, Henna Honkio, Elias Walden

Joukkuekilpailu aikuiset

20-kierrosta
1. Kaj Humisto, Juho Virtanen, Antti Sjögren, Carolien Hunneman
2. Jani Virtanen, Onni Peltonen, Teemu Ylänen

Huom! Tulokset ja lohkokaaviot julkaistaan tulos-osiossa pikimmiten.