Uutiset
Arkisto
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005

Tommi Pulli päättää uransa

Pikaluistelussa menestyksekkäästi kansainvälisellä sekä kansallisella tasolla edustanut Seinäjoen Urheilijoiden Tommi Pulli päättää uransa. 25-vuotias seinäjokilainen huippuluistelija on päättänyt ottaa seuraavan askeleen kohti uusia haasteita ja siirtää luistimet syrjään aktiiviurheilijana. Tommin parhaita saavutuksia ovat junioreiden MM-kilpailuissa saavutetut kaksi hopeamitalia sekä Suomen edustajana Sochin Olympialaisissa 1000 metrin kilpailussa.

”Olen pitkän pohdinnan jälkeen päättänyt jättää huippu-urheilun ja siirtyä eteenpäin. Olin ajatellut jatkavani vielä useamman vuoden, joten siten jään hieman kaipaamaan luistelua ja kilpaurheilua. Terveydelliset syyt kuitenkin vaikuttivat voimakkaasti päätökseeni. Tästä eteenpäin aion keskittyä täysipainoisesti opiskeluun ja tutkinnon suorittamiseen Teknillisessä korkeakoulussa. Luistelu on kuitenkin aina osa elämääni ja tulen varmasti seuraamaan tiivisti lajia. Aika näyttää, millä tavoin voin jatkossa olla osa suomalaista pikaluistelua. Haluan kiittää perhettäni, harjoitus- ja kilpailukavereitani sekä kaikkia valmentajia, seuran henkilöitä ja yhteistyökumppaneita, jotka ovat tukeneet minua urani aikana.”

Suomen Luisteluliitton haluaa onnitella Tommia menestyksekkäästä luistelu-urasta ja toivottaa kaikkea hyvää jatkoon!