Turun kaupungin luistelumestaruuskilpailut

Turun Parkin tekojääradalla kilpailtiin perjantaina 2.2.2018 4-, 5- ja 6-luokkien luistelumestaruuksista.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Turun Urheiluliiton luistelujaosto, Turun kaupunki sekä Turun kaupungin koululiikunta järjestivät yhteistyössä TPS:n, TuTo:n, Turun Riennon sekä Turun Ringeten kanssa koululaisille Turun kaupungin-mestaruuskilpailut Parkin tekojääradalla Turussa.

Kaikenkaikkiaan 168 luistelijaa osallistui Turun kaupungin luistelumestaruuskilpailuihin, jossa mestaruudet ratkaistiin sekä tytöissä, että pojissa 4-, 5- ja 6-luokkaikäisten kesken. Kilpailut olivat erittäin kovatasoiset ja nuoret luistelijat näyttivät parasta osaamistaan. Maalituomarilla oli tekemistä ratkoa erien jatkoonmenijät sekä finalistien kolme parasta. Kilpailumuoto noudatti pitkälti short track -sääntöjä, jossa alkuerien ja välierien perusteella ratkottiin kunkin luokan finaaliin 6 parasta luistelijaa.

4. luokan voittajat olivat tytöissä Tilda Laine ja pojissa Kasper Suvitie. 5. luokan voittajat olivat tyttöjen sarjassa Essi Ruohonen ja pojissa Aatos Koivu. 6. luokan mestarit vuonna 2018 ovat Sinna Varjonen sekä Martin Novitskiy.

Lopputulokset

4. lk. tytöt

1. Tilda Laine
2. Nea Dahlqvist
3. Agnes Alander

4. lk. pojat

1. Kasper Suvitie
2. Eero Ahtinen
3. Niilo Virtanen

5. lk. tytöt

1. Essi Ruohonen
2. Ellen Norrena
3. Ida Niemi

5. lk. pojat

1. Aatos Koivu
2. Pyry Vilhunen
3. Tuukka Mehtomaa

6. lk. tytöt

1. Sinna Varjonen
2. Aamu Ahola
3. Vera Lindell

6. lk. pojat

1. Martin Novitskiy
2. Anton Paavola
3. Kalle Kakko