Luistelupassi

Suomen Luisteluliitto sekä Suomen Taitoluisteluliitto ovat työstäneet yhteistyössä mobiilipeliä nimeltä Luistelupassi. Pelin osana on syntynyt myös taitotasoissa kannustava pingviini-hahmo, joka luistelee sekä pikaluistimilla, että taitoluistimilla. Nyt voit olla mukana kilpailussa keksiä pingviini-hahmolle nimi!

Luistelupassin on tarkoitus toimia innostajana luistelun perusasioiden harjoittelussa ja taitotasoissa etenemisessä. Tämä palvelee sekä harrastustoimintaa, että antaa valmiuksia tavoitteelliseen harjoitteluun seuran valmennusryhmässä. Luistelupassi on yhdessä Taitoluisteluliiton ja Arena Interactiven kanssa kehitetty tuote, joka kannustaa luisteluharrastuksen aloittamiseen ja luistelun harjoittelemiseen.

Luistelupassin nimikilpailuun voit osallistua Suomen Taitoluisteluliiton Instagram -tilillä. Ehdota kommenttikentässä sopivaa nimeä ja voit voittaa yllätyspalkinnon!

Osallistu kilpailuun>>

Luistelupassin alustava lanseeraus on tammikuussa 2018!