Seinäjoella kilpailtiin kauden avauksessa

Olosuhteet olivat kilpailijoille suotuisat, kun kaksipäiväinen Season Opening Race kilpailtiin viikonloppuna Seinäjoella. Kilpailusarjoina olivat kaikki F-junioreista Master-sarjoihin. Jää oli mitä parhain, eivätkä tuuli tai sateet haitanneet ennätysten tekoa. Osallistujamäärää verotti osaltaan samanaikaisesti ulkomailla käytävät aikuisten ja juniorien maailman cup -osakilpailut, sekä ISU-projektin leiri Berliinissä. Viikonlopun kovinta vauhtia piti Valkeakosken Hakan Juho Vaittinen, joka luisteli kilpailun ulkopuolella 500m, 1000m, 500m ja 1500m. Vaittinen kellotti kauden kotimaan kärkiajoiksi 500m: 37,45; 1000m: 1.15,39; 1500m: 1.59,47.

(kuva: Mikael Salin)

 

 

 

 

 

 

Kotimaan kilpailukausi jatkuu viikon päästä sunnuntaina Helsingissä Juhani Järvisen muistokilpailuissa.

Season Opening Race lopputulokset>>

 

(artikkelikuva: Mikael Salin)