Rullaluistelukauden päätöstilaisuus lauantaina 7.10.

Rullaluistelun kotimainen kisakausi on saatu päätökseen, virallinen päätöspalaveri ja palkitsemistilaisuus pidetään lauantaina 7.10.

Kotimaan rullaluistelun valtikka pysyi edelleen FIC kokonaiskilpailun ja kaksi Suomen mestaruutta voittaneella HTL:n Teemu Yläsellä. HTL:n nuoret Jani Virtanen ja Nils Vähä-Vahe haastoivat pitkään Suomen ykkösenä luistellutta Ylästä ja onnistuivatkin hyvällä taktiikalla nappaamaan muutaman ykkössijan kauden kilpailuissa. Nuorille varmasti mieleenpainuvimpia olivat Virtasen 10 kilometrin pistekisan voitto SM-ratakilpailuissa Turussa heinäkuussa ja Vähä-Vaheen SM-maratonin ykkössija Oulussa elokuussa.

Junnu Cupissa kilpailtiin ilahduttavasti yhdeksässä eri ikäsarjassa. HTL:n ja TuUL:n aktiivinen juniorityö näkyi myös palkintojen jaossa, kun molemmat veivät ykkössijoja yhteensä kolmessa sarjassa. Oulusta, Porista ja Seinäjoelta nähtiin kisaajia kesän aikana yksittäsissä osakilpailuissa.

Finnish Inline Cupissa oli miesten sarjassa kymmenen aktiivista luistelijaa. Master miehissä osallistujia oli yhteensä kuusi. Naisluistelijoita saatiin tänä kesän mukaan vain yksittäsiin osakilpailuihin.

Rullaluistelijat osallistuivat myös kansainvälisiin kisoihin. Junnumaajoukkue kävi hakemassa kisavauhtia Keski-Euroopasta ja useammat lajin harrastajat Virossa järjestetyistä Rullituurin osakilpailuista, joista viimeisin luisteltiin Tallinnassa 3.9.

Rullaluistelun kauden päätöspalaveri ja palkintojen jako pidetään Valo-talolla (Radiokatu 20, Helsinki) lauantaina 7.10. Seurat voivat lähettää palautetta kaudesta ja ilmoittaa lajivastaavan mukaan palaveriin. Palkitsemistilaisuuteen lähetetään henkilökohtaiset kutsut.
Siirry ilmoittautumiskaavakkeeseen >>

Katso vielä rullaluistelukauden tuloksia >>