Roller Derbyn lisenssi- ja vakuutuskausi muuttuu

Roller Derbyn alkeiskurssit sijoittuvat usein syksyyn. Helpotamme harrastamisen aloittamista muuttamalla Roller Derbyn lisenssi- ja vakuutuskautta.

Roller Derbyn lisenssi- ja vakuutuskausi on aiemmin ollut kalenterivuosi, mutta muuttuu jo kuluvalta kaudelta alkamaan 1. syyskuuta ja päättymään seuraavan vuoden elokuun loppuun. Uusi harrastaja voi siis jatkossa ostaa lisenssin ja vakuutuksen käyttöönsä heti syksyllä, harjoittelun ja pelien alkaessa.

Jo aiemmin lisenssin ja vakuutuksen ostaneiden osalle varaudutaan hyvittämään hintaa seuraavasti:

  • 1.1.-31.5. ajalla lisenssin ja vakuutuksen ostaneet, pelaamista jatkavilla tai pelaamisen lopettavilla vakuutus ja lisenssi ovat voimassa vuoden 2017 loppuun saakka.
  • Pelaamista jatkaville lisenssi on ostettavissa edullisempaan hintaan. Uusi lisenssi ja vakuutus ovat voimassa kaudelle 2017-2018 ostohetkestä alkaen aina 30.8.2018 saakka.
  • 1.6.2017 jälkeen vakuutusten ostaneiden vakuutus siirtyy suoraan uudelle vakuutuskaudelle ja on voimassa vuoden 2018 loppuun asti.

Lisenssin alkavalle pelikaudelle pääsee lunastamaan saman tien ja se on voimassa 1.9. alkaen. Uusien harrastajien ja lisenssin sekä vakuutuksen jo hankkineiden hinnat ovat näkyvissä lisenssikaavakkeen kautta.
Siirry kaavakkeeseen >>

Lisätietoja muutoksesta arkisin klo 9-15
Tuula Puputti, toimistopäällikkö p. 040 5429 540