Nils Vähä-Vahe EYOF-kisoihin

Nils Vähä-Vahe edustaa Suomea Short Trackissa, tutummin kaukalopikaluistelussa ensiviikolla kilpailtavissa EYOF-kisoissa. EYOF-kisat, Euroopan Nuorten Olympiafestivaalit, pidetään Turkin Erzurumissa 11.-18.2.2017.

Suomalainen Short Track -luistelija on ollut harvinaisuus kansainvälisissä monilajikisoissa. Paremmin jääkiekosta tunnettu Kalle Sahlstedt on 90-luvulla osallistunut silloin vielä Nuorten Olympiapäivinä tunnettuihin kisoihin. Vähä-Vahe palauttaa nyt pitkän ajan jälkeen suomalaiset Short Trackin  luistelukartalle.

Nils Vähä-Vahe ja valmentaja Kaj Humisto ovat olleet mukana Luisteluliiton Short Track -projektissa. Parin apuna on ollut brittivalmentaja Stuart Horsepool, joka vastaa myös Latvian maajoukkueen valmennuksesta. EYOF-kisakunnon viimeistely onkin tapahtunut Riikassa, Latviassa, yhteisessä leirityksessä Latvian kanssa.

Lisää EYOF-kisoista ja Suomen joukkueesta >>