Rullaluistelukesä jatkuu Forssan Suvi-illassa!

Rullaluistelijoiden kausi jatkuu Forssassa, kun 25-vuotias Forssan Suvi-ilta valtaa kadut juoksijoiden, pyöräilijöiden ja rulla- sekä sauvarullaluistelijoiden voimin lauantaina 18.6. klo 11 alkaen.

Kuntoilijoiden juhlapäivä tarjoaa kuusi eri kisamatkaa neljässä eri lajissa. Osallistujat saavat Suvi-illan t-paidan, hyvät huoltopalvelut kisareittien varrella, keittolounaan sekä pääsyn viihdeuimala Vesihelmeen. Maalissa osallistujia odottavat myös upeat mitalit. Suvi-iltaan odotetaan n. 3000 osallistujaa.

– Suvi-ilta on kesän paras kuntotapahtuma, täällä on aina hyvä henki ja hiki virtaa! Hienoa että rullaluistelu saatiin muutaman vuoden tauon jälkeen takaisin ohjelmaan, Luisteluliiton rullaluistelun lajipäällikkö Lauri Paalasmaa iloitsee.

Katso matkat ja ilmoittaudu mukaan Suvi-iltaan! Ilmoittautua voi vielä paikanpäällä 1,5 h ennen sarjan lähtöä.