Finnish Inline Cupin ratkaisuja nähtiin Pirkkolassa

FIC ja Junioricupin neljäs osakilpailu käytiin Pirkkolan radalla hyvässä säässä ja ennätyksellisen junioriluistelijamäärän siivittämänä.

Miesten FIC kisassa Teemu Ylänen vei voiton ja ratkaisi samalla kokonaiskilpailun jo ennen Oulun finaalia itselleen. Nils Vähä-Vahe ja Antti Sjögren täydensivät osakilpailun kolmoisvoiton HTL:lle. 

Naisten sarjassa Anni Käsnänen, HLK, ja Anneli Kymäläinen, TuUL, päätyivät pistejakoon Annin kuitenkin korjatessa potin ryhmälähdön ollessa ratkaisevana matkana. Kakkossijallaan Anneli puolestaan varmisti FIC kokonaiskisan voiton ennen viimeistä osakilpailua.

Junioricupissa nähtiin sisukkaita suorituksia ja urheilun draamaa parhaimmillaan, kun parissa sarjassa kaatumisesta huolimatta luistelijat nousivat vielä hyville sijoituksille ja jopa voittoon asti. Mukana oli paljon ensikertalaisia rullaluistelukisoissa.

Liitteet