Urheilun Unelma-Arpa arpoo huippu-urheilijoita

URHEILUN UNELMA-ARPA ARPOO HUIPPU-URHEILIJOITA

Urheilun varainhankintaan tarkoitettu Suomen suurin ja monipuolisin tavara-arpajainen Urheilun Unelma-Arpa arpoo huippu-urheilijoita arpamyyjilleen. Syksyn 2015 arpakaudella kaikkien arpoja myyntiin tilanneiden seurojen, joukkueiden tai ryhmien kesken arvotaan yhteensä kolme treenipäivää (loka-, marras- ja joulukuussa). Arvonnan suorittavat ja huippu-urheilijoiden valinnasta vastaavat Mikaela Ingberg ja Tommi Evilä.

 

Unelmien treenikaveri kisa – ”Aika priceless-juttu”

 

"Olemme Mikaelan kanssa mukana Unelma-Arvan UNELMIEN TREENIKAVERI -arvonnan järjestämisessä. Arpoja myyntiin hankkineiden kesken Unelma-Arpa arpoo kolme treenipäivää. Minä ja Mikaela valitsemme voittajille huippu-urheilijan vetämään harjoitukset" Tommi Evilä kertoo, ja jatkaa:

"arvonnan voittaja kertoo meille mistä lajista he haluavat vetäjän – omasta lajistaan tai jostakin harjoittelua monipuolistavasta lajista. Lätkän pelaajat voisivat ihan hyvin ottaa pikaluistelijan treenariksi ja taitoluistelijat puolestaan saisivat hyvää oppia voimistelijoilta. Me sitten järjestämme heille halutun lajin huipun treenikaveriksi. Aika Priceless-juttu mielestäni."

 

Urheilun Unelma-Arvan Unelmien Treenikaveri -arvontaan pääsee mukaan ottamalla arpoja myyntiin. Jokaisella 100 arvan erällä saa yhden arvan arvontaan. Arvonnat suoritetaan loka-, marras- ja joulukuussa ja arvontaan osalistuvat arvat jotka ovat tilatut ennen arvontapäivää. Mitä nopeammin arvat tilataan myyntiin sen useammassa arvonnassa niillä ollaan mukana.

 

2 000 – 10 000 euroa toimintavaroja seuralle vaivattomasti…

 

Urheilun Unelma-Arpa on paras varainhankintakeino, ainoa 100 % verovapaa (TVL 23§) tapa toteuttaa urheilun varainhankintaa.  Jos seurassa tai joukkueessa 50 junioria kukin myy vaikkapa 20 arpaa,  tarkoittaa se 3 000 euroa verovapaata tuloa vaikkapa leirikustannusten kattamiseen. Esimerkkinä Kiekko-Vantaa Itä keräsi viime kaudella yli  12 000 euroa.

 

Lisätiedot: www.unelma-arpa.fi/seurat