Kansainvälinen short track-kesäleiri / An international short track summer camp: Ilmoittautuminen – Registration

Suomen Luisteluliiton short track-kesäleiri

An international short track summer camp

25.6.-28.6.2015

Kisakallion urheiluopisto

Kisakallio Sports Institute

Ilmoittautuminen – Registration

Luisteluliiton toista kertaa järjestämä InternationaI Short Track Camp järjestetään Kisakallion urheiluopistolla Lohjalla. Viime kesänä leirillä oli osallistuneita Suomen lisäksi Ruotsista ja Luxembourgista. Leirille on tervetulleita myös hokkareilla ja taitoluistimilla luistelevat short trackistä kiinnostuneet lapset ja nuoret. Leirivastaavana toimii Verneri Kinnunen.

Leirillä on hyvä aloittaa jääharjoittelu short trackin avulla, kohti talven koitoksia! Jokainen luistelija – nuorempi tai vanhempi – on tervetullut harjoittelemaan ja nauttimaan leirielämästä kesäkuussa.
 
Leirimaksu

270e/henkilö (majoituksen + jääajan ja ruokailut aamupala, lounas, päivällinen)

Leirimaksu suoritetaan ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankkitunnuksia tai maksukorttia käyttäen. Ilmoittautumiset 1.6. mennessä!

All registrations must be made by 1st June at the latest. Registration is binding. In case of illness / injury, a medical certificate must be sent to FSSA immediately.

 
Leiri-ilmoittautumiset ovat sitovia. Alle 10 vrk ennen leirin alkamista tehdyistä peruutuksista pidätetään 100 % leirin hinnasta. Sairastapauksen sattuessa on SLL:lle toimitettava lääkärintodistus.
Varusteet: Urheiluvarusteet, short track- varusteet, vapaa-ajan varusteet, peseytymisvälineet ja lämmintä vaatetta.

Ilmoittaudu suomeksi:
https://www.lyyti.in/Suomen_Luisteluliiton_short_track_kesaleiri_6816/fi

In English:
https://www.lyyti.in/Suomen_Luisteluliiton_short_track_kesaleiri_6816/en