Rullapikaluistelun halli SM-kilpailut luisteltiin Somerolla

12.4 luisteltiin rullaluistelun halli SM-kilpailut Someron jäähallissa. Kilpailut käytiin rullakiekkoalustalla ja radalla nähtiin päivän aikana tasaisia kilpailuita ja hienoja ohituksia.

Miesten yleisensarjan 300 metrillä voittoon luisteli tuttuun tapaan Helsingin Työväen Luistelijoiden sprintteri Teemu Ylänen. Hopealle kiri Jyväskylän KENSUn Verneri Kinnunen ennen Länsi-Porin Gepardin Julius Lepolaa.  

3000 metrillä nähtiin paljon irtiottoja ja ohituksia. Juniori-ikäiset HTL:n luistelijat Kaapo Schreck ja Nils Vähä-Vahe näyttivät, että vauhti riittää jo miesten mukana. Vähä-Vahe otti kilpailun alkuvaiheessa irtioton ja johti yhdessä LPGP:n Jaakko Välitalon kanssa pääjoukkoa reilulla puolella kierroksella. Vähä-Vaheen taktiikka riitti neljänteen sijaan. Miesten 3000 metrin voittoon luisteli Verneri Kinnunen ennen Teemu Ylästä ja Jani Suihkosta.

Tulokset liitteenä.

 

Liitteet