Hopealuistinfinaali ja junioreiden SM-luistelut Helsingissä

Junioreiden kauden kotimainen huipennus Hopealuistinfinaali ja junioreiden SM-kisat ratkottiin tänä vuonna Helsingin Oulunkylässä. Luistelijoiden keskuudessa kiertävä flunssa-aalto teki katoa osanottajiin ja osa kisailijoistakin oli puolikuntoisia, mutta kisat onnistuivat silti mainiosti. Parhaasta yksittäisestä tuloksesta vastasi SU:n Sini Siro, joka paransi T13-sarjassa Elina Riskun kymmenen vuotta vanhaa yhteispisteiden SE-tulosta yli kaksi pistettä lukemiin 196.595. Suurin osanottajamäärä oli P11-sarjassa (17) ja siinä sarjassa nähtiin myös tiukimmat parikamppailut. Mestaruudet jakaantuivat lopulta SU:n (4 mestaruutta) ja HLK:n (5 mestaruutta) kesken kesken, mutta mitaleja napsi yhteensä kuusi seuraa.

 

Voittajat sarjoittain:

A-pojat Tuomas Rahnasto HLK

A-tytöt Veera Sarkanen SU

B-pojat Samuli Suomalainen HLK

B-tytöt Katriina Keski-Opas SU

C-pojat Jesse Nieminen HLK

D-pojat Tuukka Suomalainen HLK

D-tytöt Sini Siro SU (SE-pisteet 196.595)

E-pojat Rasmus Toivainen HLK

E-tytöt Veera Lehtonen SU