Koskela ja Poutala matkakohtaisiin MM-kisoihin

Pekka Koskela on valittu Suomen edustajaksi pikaluistelun matkakohtaisiin MM-kisoihin Heerenveeniin 12.-15. helmikuuta. Mika Poutala valittiin jo aiemmin 500 metrille. 

 

Ensi lauantaina luistellaan 1000 metriä ja sunnuntaina kaksi 500 metrin starttia.

 

Sprintti-MM-kisaan Kazakhstanin Astanaan 28.2.-1.3. lunasti puolestaan paikkansa viikonlopun Heereveenin mc-kisojen perusteella 32 parasta. Yhteispistekisaan naisiin mukaan suomalaisista pääsee Elina Risku ja miehiin Mika Poutala sekä Pekka Koskela. Paikat tulivat tämän viikonlopun 500 ja 1000 metrin luisteluiden perusteella. Valintaa voidaan täydentää, mikäli varalistalta vapautuu paikkoja Suomen käyttöön. 

 

Päävalmentaja Pasi Koskela:

 

– Viikonlopun luistelut vievät meidän tekemisiä oikeaan suuntaan. Mika luisteli ihan kärjen tuntumassa ja Pekan vauhti kehittyi nyt kokoajan. Kolme paikkaa Astanan MM-yhteispistekisaan on vahva saavutus Suomelta. Elinan ja Pekan toisen päivän suoritukset varmistivat toisen ja kolmannen paikan. 

 

 

Lisätietoja

Pasi Koskela

Sport Manager – Head Coach

National Speed Skating Team Finland

+358 40 5165 752