Viking Race kilpailtiin Heerenveenissä

Perinteinen Viking Race kilpailtiin Hollannin Heerenveenissä 30-31.1.2015. Kilpailu oli suomalaisittain menestyksekäs, sillä suomalaisluistelijat onnistuivat nappamaan kolme mitalia. Ensimmäisenä kilpailupäivänä Samuli Suomalainen nappasi 500 metrillä B1-sarjassa hopeaa ajalla 38,03. Samana päivänä suomalaisten mitalitili sai vielä jatkoa Juho-Jaakko Yli-Ilkan luistellessa B2-sarjassa pronssia ajalla 37,95.

Toisena kilpailupäivänä Tudor Prisada kiiti kilpailun nuorimmassa sarjassa 500 metrillä hopeaa ajalla 45,37.

 

Yhteispistekilpailussa suomalaiset eivät yltäneet mitaleille, mutta kymmenen parhaan joukkoon luisteli viisi suomalaista. D-pojissa neljänneksi sijoittui Prisada. Samassa sarjassa Tuukka Suomalaisen oli kymmenes. B2-sarjassa kuudenneksi luisteli Yli-Ilkka.C1-sarjassa Jesse Nieminen oli seitsemäs ja D-tytöissä Laura Kivioja oli yhdeksäs.

Kilpailussa nähtiin useita henkilökohtaisia ennätyksiä.

Tulokset kisasivuilta.