Viikonloppuna: Heerenveenin maailmancup YLE:n kanavilla

Pikaluistelijat Heerenveenissä viikonvaihteessa

 

Pikaluistelun maailmancup jatkuu viikonvaihteessa perjantaista sunnuntaihin Hollannin Heerenveenissä. Suomen joukkueessa on mukana viisi luistelijaa: Mika Poutala, Pekka Koskela, Tommi Pulli, Juho Vaittinen ja Elina Risku.

 

Mika Poutala nousi Berliinin 500 metrin B-ryhmässä saavutettujen kolmos- ja nelostilan myötä A-ryhmään. 500 metriset luistellaan tutusti perjantaina ja sunnuntaina. 1000 metrillä lauantaina Poutala luistelee B-ryhmässä.

 

Pekka Koskela starttaa vain sunnuntain B-ryhmän 500 metrille, joten Tommi Pulli ja Juho Vaittinen saavat molemmat starttipaikan perjantain 500 metrille. Lisäksi kaksikko Pulli-Vaittinen luistelee 1000 metriä ja toinen heistä vielä päätöspäivänä sunnuntaina toisen 500 metrisen.

 

Elina Risku osallistuu tutusti B-ryhmässä kolmeen starttiin eli perjantaina ja sunnuntaina luisteltaviin 500 metrisiin sekä lauantaiseen 1000 metrin kilpailuun.

 

Päävalmentaja Pasi Koskela:

 

– A-ryhmän startit ovat aina hieno juttu, Mikan Berliinin hyvät vedot toivat paikan 500 metrille. Tavoitellaan edellistä viikonloppua parempia suorituksia ja tuloksia. Pekka kisaa yhden startin sunnuntaina, kuntoutus oikean jalan kanssa jatkuu.

 

YLE näyttää Berliinin mc-kisoista seuraavat lähetykset

Pe 12.12. 18:02 TV2

La 13.12. 18:20 TV2

Su 14.12. 18:32 TV2

Paikan päältä Heerenveenistä kommentoimassa mm. Tuomas Nieminen.

Lisäksi kilpailua voi seurata livestreamin kautta:

http://livemanager.eurovision.edgesuite.net/isu/index.html