Teemu Ylänen hallitsi rullapikaluistelun SM-kisoja Turussa

Pikarullaluistelun SM-ratakisat luisteltiin 27-28.6 Kupittaan radalla Turussa. Miesten sarjaa hallitsi suvereenisti Helsingin Työväen Luistelijoiden Teemu Ylänen, joka voitti kaikki matkat. Miehet luistelivat kahden päivän aikana 200m, 500m, 5000m ja 10 000m pistekisan. Toiseksi joka matkalla luisteli Jyväskylän KENSUn Verneri Kinnunen. Pronssimitalista käytiin suurinta kisaa ja 200m SM-pronssille luisteli Turun Urheiluliiton Pekka Mattila. 500 metrillä pronssille luisteli Nivalan Urheilijoiden Samuli Laulumaa. Pidempien matkojen SM-pronssille luisteli HTL:n Jani Suihkonen.

Naisissa kaikki SM-mitalistit tulivat Turun Urheiluliitosta. 200 metrillä Kati Koota nappasi kultaa. Hopealle luisteli Julia Salo (TuUL) ja pronssille Anneli Kymäläinen (TuUL). 500 metrillä Julia Salo oli nopein jättäen Kootan hopealle. Pronssille luisteli Maria Juvas (TuUL). 5000m linja-ajossa mitalit jaettiin järjestyksessä Salo, Koota ja Kymäläinen. 5000m pistekisa eteni myös Julia Salon mukaan hänen ottaessaan irtioton jo kisan alkutaipaleella. Kultaa luisteli Salo, hopealle Koota ja pronssille Juvas.

Pojat 15v sarjassa käytiin kovaa kisaa HTL:n luistelijoiden kesken. Helsingin Työväen Luistelijoiden vahvasta juniorityöstä kertoo se, että HTL:n luistelijat onnistuivat luistelemaan 1500 metrillä seitsemän ensimmäistä sijaa. 200 metrillä nopein oli Antti Sjögren ajalla 21,98. Toiseksi luisteli Kaapo Schreck (22,48) ja kolmanneksi Jyry Kortelainen (22,56). 500 metrillä kultaa luisteli Jyry Kortelainen, hopeaa Antti Sjögren ja pronssia Nils Vähä-Vahe. 1500 metrillä voittoon luisteli myös Kortelainen. Hopeaa nappasi Vähä-Vahe ja pronssia Schreck. 3000 metrin pistekisassa voiton vei 13 pisteellä Kortelainen. Toiseksi luisteli 10 pisteellä Schreck ja kolmanneksi 9 pisteellä Vähä-Vahe.