Poutala hyvässä vauhdissa Inzellissä

Mika Poutala oli hyvässä vauhdissa lauantaina Inzellissä luistelluissa kansainvälisissä kilpailuissa. Myös Tommi Pullin ennätysvauhtinen startti oli päivän hyvää antia.

 

Pekka Koskela ei startannut flunssasta vielä toipuessaan.

 

Mika Poutalan päivän ensimmäinen 500 metrin startti kulki 35,39 ja toinen 35,70.

 

Tommi Pullin ajat olivat 36,30 ja 36,65.

 

Pasi Koskela:

 

– Kisassa tuli hyvää kyytiä, Mikalla kauden kovimpia kyytejä ensimmäisessä vedossa. Pekka toipuu vielä flunssasta, eikä startannut tänään. Tommi Pulli kiihdytti 100m väliajaksi ennätysvauhtia 10,02. Valmistautuminen jatkuu tässä nyt muutamia päiviä ja hommia jatketaan myös välineiden kanssa.

 

Mika Poutala:

 

– Viimeinen kilpailu takana ennen Sotshia. Kyllä olen tyytyväinen, varsinkin ensimmäiseen starttiin. Hyvää tekemistä. Toisen alkukin oli ihna hyvää, mutta lopussa oli vähän hyytymistä. Kokonaisuudessaan tekniikka toimi aika hyvin.

 

– Kyllä oli jo ennen kauden alkua tiedossa, että näille maille oli hyvä saada kilpailu: joko se olisi tämä tai viime viikonlopun sprinttereiden MM-kilpailut. Aika aikaisessa vaiheessa tajuttiin, ettei sprinttereiden MM-kisoihin kannattanut lähteä. Neljä päivää on täällä haettu tatsia ja kaikki on sujunut ihan suunnitelmien mukaisesti.

 

Tommi Pulli:

 

– Tässä jännitetään vielä viikonlopun yli, kun maanantaina tehdään viimeiset valinnat olympialaisiin. Toivottavasti sieltä löytyy myös minun nimi. 

 

– Koko ajan on töitä tehty siihen malliin, että olympialaisissa luistellaan. Teknisiä ongelmia yritetään tietysti koko ajan selvittää. Sunnuntaina vielä yksi 1000 metriä.

 

 

ISU maailmancupin kalenteri 2013-2014, jäljellä olevat osakilpailut:

7.-9.3. Inzell, Saksa

14.-16.3. Heerenveen, Hollanti

 

Arvokilpailut 2013-2014:

Olympialaiset 7.-23.2. Sotsi, Venäjä

MM-kilpailut 22.-23.3. Heerenveen, Hollanti

 

Lisätietoja:

Päävalmentaja Pasi Koskela +358 40 5165 752