Pekka Koskela Vuoden urheilija -äänestyksen 7:s – Kaija Mustonen Suomen urheilun Hall of Fameen

Suomen Urheilugaalassa 14.1.2014 palkittiin vuoden 2013 parhaita urheilijoita ja urheilusaavutuksia. Sprinttereiden MM-hopeamitalisti Pekka Koskela sijoittui Urheilutoimittajain Liiton Vuoden urheilija -äänestyksessä seitsemänneksi 1179 pisteellä. Vuoden urheilijana palkittiin keihäänheittäjä Tero Pitkämäki.

Urheilugaalassa jaettiin myös useita muita palkintoja elämäntyöstä urheilun saralla. Suomen urheilun Hall of Fameen valittiin neljä uutta jäsentä, joiden joukossa oli pikaluistelun nelinkertainen olympiamitalisti Kaija Mustonen. Kaija Mustonen luisteli Innsbruckissa 1964 pronssia 1000 m:llä ja hopeaa 1500 m:llä sekä Grenoblessa 1968 kultaa 1500 m:llä ja hopeaa 3000 m:llä. Kaija Mustonen on viimeisin suomalainen pikaluistelun olympiamitalisti.

Kts. kaikki palkitut Suomen Urheilugaalan sivuilta

Kts. Suomen Urheilugaala Yle Areenassa