Verneri Kinnunen ja Veera Sarkanen luistelivat yleisluistelijoiden Suomen mestareiksi

Yleisluistelijoiden Suomen mestaruudet ratkaistiin Seinäjoella 7. – 8.12.2013. Miesten yhteispistekisan voitti Verneri Kinnunen (KENSU) pisteillä 177,567 ja loput mitalit menivät Seinäjoen Urheilijoille Lauri Lindenin luistellessa hopeaa ja Juuso Käenmäen pronssia. Naisten Suomen mestaruuden voitti Seinäjoen Urheilijoiden Veera Sarkanen pisteillä 208,231. Hopeaa luisteli Helsingin Luistinkiitäjien Miina Peltonen ja pronssia Seinäjoen Urheilijoiden Susanna Lehtiniemi.

A-poikien yhteispistekilpailun voitti Helsingin Luistinkiitäjien Tuomas Rahnasto pistein 173,939. Seinäjoen Urheilijoiden Aatu Hautamäki luisteli hopeaa ja Juho-Jaakko Yli-Ilkka pronssia.

Sekä naisten että miesten joukkuekilpailuissa voiton vei Seinäjoen Urheilijoiden I-joukkue.

Matkakohtaisten matkojen Suomen mestarit olivat Verneri Kinnunen, Kensu, (miehet 5000 m), Lauri Linden, SU, (miehet 10 000 m), Veera Sarkanen, SU, (naiset 5000 m, A-tytöt 3000 m) ja Tuomas Rahnasto, HLK, (A-pojat 5000 m ja B-pojat 3000 m).

Kts. tulokset kokonaisuudessaan