Tyytyväinen Koskela: ”Homma hanskassa”

Pekka Koskelan hyvä maailmancup –avaus lauantaina Hollannin Heerenveenissä sai miehen tyytyväiseksi. Hän teki huolellista palauttelua sunnuntaita varten pyörän päällä ja kertoi päivän luisteluistaan:

– Tulos perustuu siihen, että olen mennyt eteenpäin askel askeleelta kaikilla luistelun osa-alueilla. Kun taustalla on vielä ehjiä kausia, niin vanhakin kehittyy. Tekemiseen on tullut tasaista varmuutta. Mutta hommat ovat vielä kesken. 
– Kalusto eli terät olivat kunnossa ja se on yksi syy, mikä saa tekemisen rennoksi. Kun ei ole mitään häikkää ja pito on riittävä, niin väkinäisyys jää pois ja rentous tulee tilalle. 
– Illalla vielä tehdään teriin normaali tarkastus huomista varten, mutta eiköhän tässä päästä yöpuulle levollisin mielin.
– Molemmilla matkoilla oli hieno kisa ja viisisatasen kakkonen Artur Was oli mukava yllätys. Puolalainen on kehittynyt paljon Inzellin akatemiassa Jeremy Wotherspoon valmennuksessa. Hyvä, että palkintopallilla on nyt isoja miehiä (Koskela 188 cm, Was 192 cm), päätti Pekka Koskela.