Ilmoittautuminen mastereiden epävirallisiin pikaluistelun MM-kilpailuihin

Aikuisluisteluvaliokunta on päättänyt että vastedes mastereiden kansainvälisiin mestaruuskilpailuihin (epäviralliset MM-kilpailut) ilmoittautumiset Suomesta hoidetaan keskitetysti aikuisluisteluvaliokunnan nimeämän joukkueen kokoajan toimesta. Ao. kilpailuihin haluavien on ilmoitettava osallistumisestaan (sis. kilpailu, osallistujan nimi, synt aika, sarja, osoite, puh nro ) viimeistään viikkoa ennen kilpailun virallisen ilmoittautumisajan päättymistä. Mikäli kilpailuun on ennakkoilmoittautuneita enemmän kuin järjestäjä hyväksyy (ts. Suomen kiintiö), valinnat tehdään urheilullisin perustein huomioiden sijoittuminen edellisen kauden Masters Cupissa ja/tai kuluvan kauden näytöillä.

Kaudella 2012/2013 mestaruuskilpailut järjestetään yleisluistelijoiden osalta 22. – 24.2.2013 Inzellissä Saksassa ja sprinttereiden osalta 16. – 17.3.2013 Salt-Lake Cityssä USA:ssa. Muihin masters-kilpailuihin ilmoittautumiset hoidetaan omatoimisesti.

Ennakkoilmoittautumiset kokoaa kaudella 2012/2013:

Pertti Kiiskinen puh. 050 589 5338   
email: pertti_kiiskinen(at)hotmail.com