Pekka Koskela luisteli kuudenneksi toisen päivän tiukalla 500 metrillä

Pekka Koskelan luistelu toisen päivän 500 metrillä Heerenveenin maailmancupissa oli selkeäsi vahvempaa kuin ensimmäisenä päivänä. Hän sijoittui kuudenneksi parantaen edellisen päivän aikaansa 27 sekunnin sadasosaa. Startti oli samaa luokkaa kuin ensimmäisessä 500 metrin luistelussa, mutta kierros kulki hyvään malliin. Loppuaika oli 35,20 ja hän jäi tiukassa kisassa vain neljä sekunnin sadasosaa kolmannesta sijasta.

Myös Mika Poutala paransi edellisen päivän aikaansa. Nyt hän luisteli 35,30, kun ensimmäisenä päivänä aika oli 35,33. Poutala sijoittui 10:nneksi. Markus Puolakka luisteli ajan 35,92 ja oli 20:s.
Päivän voittajaksi palasi maailmancupin johtaja, yhdysvaltalainen Tucker Fredricks. Hän epäonnistui ensimmäisessä luistelussaan, mutta nyt hän luisteli voittoajakseen 35,03. Päivän kakkonen oli hollantilainen Michel Mulder (35,12) ja kolmonen edellisestä päivästä parantanut japanilainen Joji Kato (35,16).
– Asia kerrallaan mennään parempaan. Pekan kierros oli hyvä, lähtö kaipaa vielä terävyyttä lisää. Nyt meidän pojilla oli näihin olosuhteisiin paremmin sopiva rytmi. Ihan hyvä päivä ja mielenkiinnolla mennään huomiselle tonnille, kertoi joukkueen valmentaja Pasi Koskela.