Sonera Next Generation -urheilijahaku alkanut

Sonera hakee urheilijoita Sonera Next Generation -verkostoonsa vuosille 2012 – 2014. Uudella kolmivuotiskaudella Next Generation jatkaa yhteisöllisyyden, tiedonvaihdon ja verkostoitumisen missiotaan urheilijan arjen ja suomalaisen urheiluyhteisön kehittämiseksi. Alkavalle sopimuskaudelle voivat hakea myös vammaisurheilijat.

 Soneran ilmoitus:

******************

Haemme huippu-urheilijoita

Sonera hakee urheilijoita Sonera Next Generation -verkostoonsa vuosille 2012 – 2014. Uudella kolmivuotiskaudella Next Generation jatkaa yhteisöllisyyden, tiedonvaihdon ja verkostoitumisen missiotaan urheilijan arjen ja suomalaisen urheiluyhteisön kehittämiseksi. Alkavalle sopimuskaudelle voivat hakea myös vammaisurheilijat.

Tarjoamme paikkaa yhteisössä, jossa ajatellaan asioista kokonaisvaltaisesti, yhteisöllisesti ja urheilijalähtöisesti. Next Generation -verkostossa vaihdetaan tietoa, taitoa ja ideoita urheilijoiden ja lajien välillä kunnianhimoisin tavoittein. Kannustus ja taloudellinen tuki säilyvät myös loukkaantumisten ja huippu-urheilun heikkojen hetkien ylitse.

 

Jo yhdeksän vuotta jatkunut Next Generation luo jatkuvasti uusia sisältöjä, joista hyötyvät kaikki – sponsoroitavat urheilijat, urheilijoiden lähipiiri, Sonera ja suomalainen huippu-urheilu.

 

Hakemamme urheilija on:

 

·         lajinsa kansainvälistä huippua tai kansainvälisen aikuiskärjen tuntumassa oleva nuori

·         yksilölajin edustaja

·         projektiin sitoutunut, aktiivinen ja osallistuva

·         halukas ja kykenevä verkostoitumaan

·         valmis luomaan sisältöjä sosiaalisessa mediassa

·         esiintymiskykyinen

 

Next Generationista urheilija saa:

 

·         taloudellisen tuen kolmeksi vuodeksi

·         urheilemista tukevan laajan yhteisön ja asiantuntijaverkoston

·         tietoa, taitoa ja ideoita yli lajirajojen

·         urheilu-uran kaikkiin käänteisiin sitoutuneen, pitkäaikaisen yhteistyökumppanin

 

Projektiin voi hakea täyttämällä hakulomakkeen osoitteessa: www.sonera.fi/nextgenerationhaku.

 

Hakuaika päättyy 30.10, ja uuden tiimin kolmivuotinen sopimuskausi alkaa 1.1.2012. Tieto valinnoista ilmoitetaan hakijoille marraskuun puoliväliin mennessä.

 

Lisätietoja:

Mika Lehtimäki, projektijohtaja, Sonera Next Generation, mika@mile.fi, 040 554 6200

Next Generation -verkostoon voit tutustua tarkemmin osoitteessa www.sonera.fi/nextgeneration.

Sonera Next Generation on uuden sukupolven yhteistyöhanke, joka nojaa yhteisöllisyyteen, vastuullisuuteen ja tiedonvaihtoon huippu-urheilijoiden, heidän taustajoukkojensa ja asiantuntijoiden kesken. Next Generation on harjoittelua ja elämää rikastava yhteisö, jonka avulla urheilijalla on entistä paremmat eväät tavoitella lajinsa maailman kärkeä. Mukana ovat tiiviisti myös valmentajat, managerit ja muut urheilijalle läheiset henkilöt.

Sopimuskauden 2009-2011 Next Generation -verkostoon kuuluvat Olli-Pekka Karjalainen, Antti Ruuskanen, Tero Järvenpää, Jelena Jaakkola, Minna Kauppi, Tomi Tuuha, Petteri Lax, Sari Keskitalo, Pekka Koskela, Mika Poutala, Tapio Nirkko, Tuuli Petäjä, Janne Happonen, Anssi Koivuranta, Peetu Piiroinen ja Meri Peltonen.