Tuomari- ja lähettäjäkoulutusta Seinäjoella 29.10.2011

Seinäjoen jääleirin yhteydessä 29.10.2011 järjestetään tuomari- ja lähettäjäkoulutustilaisuus. Teoriaosuudet järjestetään leirin aamutreenin jälkeen ja illalla iltatreenin aikana on lähettäjien harjoitukset. Tarkemmat kellonajat vahvistuvat myöhemmin.
 
Kauden arviointitilaisuudessa sovitun käytännön mukaan kaikkien ISU:n kansainvälisten tuomareiden ja lähettäjien edellytetään osallistuvan koulutustilaisuuteen. Tilaisuus on avoin myös kaikille muille kiinnostuneille.

Teoriaosuudet järjestetään Sokos Hotel Lakeudessa.
 

Ilmoittautumiset

Ilmoittautumiset 21.10.2011 mennessä lomakkeella.

Lisätiedot

Hannu Koivu puh. 040 581 8617 tai hannu.koivu(at)fimnet.fi
 
Tarvittaessa Helsingissä pyritään järjestämään toinen koulutustilaisuus myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Tervetuloa!