Sauvarullaluistelucup 2011 päätökseen Kuopiossa, Raimo Huovila Cupin voittoon

Kauden 2011 sauvarullaluistelu cup saatiin eilen Kuopion koleassa, mutta onneksi kuivassa säässä luisteltua päätökseen. Tilanne oli kärjen osalta kutkuttavan tasainen, sillä kaikkien edellisten, eli Forssan Suvi-illan, Turun Kakskerran Lenkin, Hml-Ahveniston kilpailuissa, sijoitukset olivat menneet ristiin.

Raimo Huovila (Radical Sport) Kouvolasta  vei lopulta Kuopion 3:lla sijallaan Cupin voiton pisteillä 60. Kuopion voittaja Aki Heinonen, Kylmäkosken Veikot, keräsi pisteet 56 ja sijoittui Cupissa toiseksi, mutta vain parempien yksittäiskilpailujen sijoitusten perusteella, sillä Kuopion kisan kakkonen Hämeenlinnan Timo Sollo (Hämeenlinnan Latu) keräsi saman yhteispistepotin eli 56 pistettä.
 
Järjestyksessään toinen Sauvarullaluistelu Cup on kerännyt hyvin kilpailijoita pitkin kesää, joten tällekin kilpailumuodolle on oma paikkansa myös jatkossa.