Virolaiset Idarand ja Ruusu Kupittaan Helakisojen voittoon

Erik Idarand ja Danila Ruusu veivät Kupittaan Helakisoissa sekä yhteispistekilpailun että 40 kierroksen kilpailun kärkisijat. Yhteispistekilpailussa koko kärkikolmikko, Julius Lepola (LPGP) kolmannella sijalla, saivat kerättyä itselleen samat 12 pistettä, jolloin 5000 metrin tulokset olivat ratkaisevat lopputuloksessa. 40 kierroksen kilpailun kolmanneksi sijoittui HTL:n Jani Suihkonen.

Naisten yhteispistekilpailun kolmoisvoitto meni turkulaisille. Korkeimmalle korokkeelle kipusi Julia Salo, toiseksi tuli Kati Koota ja kolmanneksi Roosa Maanpää. Naisten neljänneksi luisteli Tampereen Kunto-Pirkkojen Sirpa Grönberg.

Juniorisarjoissa loistivat HTL:n reippaat pikkupojat ja -tytöt, nuorimpana vasta 5-vuotias Antti Vähä-Vahe. Tarkemmat tulokset myös juniorisarjoista tuloslistalla.

40 kierroksen kilpailun tulokset tarkemmin liitteessä.

 

Liitteet