Nuorten pikaluistelijoiden ennätysjuhlat jatkuivat Calgaryssa

Elina Risku ja Tommi jatkoivat Suomen ennätysten tehtailua Kanadan Calgaryssa. Risku rikkoi nuorten ja naisten Suomen ennätyksen 1000 ja 3000 metrillä sekä yhteispisteissä. Pulli rikkoi miesten yhteispiste-ennätyksen sekä nuorten Suomen ennätykset 1500 metrillä ja 5000 metrillä.

Risku luisteli 1000 metriä ensimmäisenä suomalaisnaisena alle 1.20,00. Hänen ennätysaikansa 1.18,79 paransi Susanna Potkan nimissä ollutta Suomen ennätystä reilut 2 sekuntia. 3000 metrillä aika 4.26,78 kohensi Pia Humiston nimissä ollutta ennätystä vajaat 3 sekuntia. Naisten yhteispiste-ennätys parani liki kymmenen pistettä ollen nyt 164,818. Risku sijoittui kilpailussa viidennelle sijalle. Myös Saana Hyttinen alitti 1000 metrillä entisen nuorten Suomen ennätyksen ajallaan 1.22,08. Hyttinen oli yhteispistekilpailussa 12:s.

Pulli paransi 1500 metrin nuorten Suomen ennätyksen aikaan 1.46,11. Miesten ennätyskin jäi vain reilun puolen sekunnin päähän. 5000 metrillä Niko Räsäsen nimissä ollut nuorten Suomen ennätys parantui hieman vajaat neljä sekuntia aikaan 6.46,61. Miesten yhteispiste-ennätyksen Pulli paransi lukuihin 150,044. Parannusta edellisiin ennätyspisteisiin tuli yli neljä pistettä. Pisteet riittivät yhteispistekilpailun voittoon.