Elina Risku ja Tommi Pulli Suomen mestareiksi myös 1500 metrillä

Seinäjoella käytyjen pikaluistelun Suomen mestaruuskilpailujen viimeinenkin päivä sujui isäntäseuran nuorten Elina Riskun ja Tommi Pullin voittokulussa.

Elina Risku voitti matkakohtaisen 1500 metrin mestaruuden ennen seurakaveriaan Saana Hyttistä. Risku luisteli ajan 2.21,90. Hyttinen hävisi hänelle hieman vajaan kolme sekuntia. SM-pronssin otti porilainen Pia Humisto (2.26,01).

Tommi Pulli puolestaan voitti vastaavan miesten matkan ylivoimaisesti. Hän luisteli ajan 1.57,86, kun hopealla luistellut Joel Vähä-Salo kellotti 2.03,03. Kolmas oli Mikko Poutanen ajalla 2.06,95.

Myös SM-kilpailujen päätöslajina luistellut viestit olivat Seinäjoen juhlaa. Miesten viestin ykkösenä oli Seinäjoen Urheilijoiden ykkösjoukkue kokoonpanolla Pasi Koskela, Tommi Pulli ja Tuomas Nieminen. Naisten viestimestariksi luisteli odotetusti Seinäjoen Urheilijoiden ykkösjoukkue Saana Hyttinen, Liisa Yli-Ojanperä ja Elina Risku.

Tulokset