Mika Poutala joutuu jättämään myös Kiinan ja Japanin maailmancupit väliin

Pikaluistelija Mika Poutala joutui matkustamaan viime viikonlopun maailmancupin Berliiniin osakilpailusta Suomeen väsymystilansa vuoksi. Poutala ei ehtinyt luistelemaan Berliinissä yhtään matkaa. Hän kävi jo Berliinissä alustavissa tutkimuksissa ja tutkimuksia on jatkettu Suomessa.

Tutkimustulokset olivat valitettavasti sellaisia, että Poutala joutuu jättämään joulukuun kahden ensimmäisen viikonlopun aikana Kiinassa ja Japanissa luisteltavat maailmancupin osakilpailut väliin. Häneltä on löydetty jo talttumassa oleva mykoplasma–bakteeri. Sen lisäksi hän kärsii väsymyksestä.
 
Näistä syistä johtuen Poutala keskittyy lepäämään ja saamaan itsensä terveeksi ja aloittaa tervehdyttyään harjoittelun tammi – maaliskuun kisoihin. Kauden pääkisat ajoittuvat tälle jaksolle.
 
Lisätietoja:
Mika Poutalan henkilökohtainen valmentaja Janne Hänninen p. +358 40 553 3388