FINNISH INLINE CUP 2010 päätökseen

Koko rullaluistelukausi 2010 kotimaisen kilpailutoiminnan osalta päättyi viikonloppuna Åland Inline marathonilla, jossa myös vuoden 2010 Finnish Inline Cup sai päätöksensä.

Pistetaulukko ennen kilpailua oli kärkikolmikon osalta sen verran tasainen, ettei voittajaa etukäteen olisi välttämättä voinut ennustaa. Miesten Finnish Inline Cup 2010 voiton vei todella hienon kauden luistellut Porin nuori menestyjä Julius Lepola, LPGP, pisteitä 81 . Cup:n toiseksi luisteli Turun Urheiluliiton Lauri Linden, joka todella hienolla luistelulla voitti Åland Inline marathonin uudella reittiennätyksellä 1.13.33. Edellinen ennätys oli Mika Poutalan nimissä. Lindenin kokonaispisteet FIC:ssä 53 pistettä. Kolmannelle sijalle FIC 2010 sijoittui Teemu Ylänen, HTL, pisteillä 50.

Naisten FIC-finaali meni pisteiden taistoksi. Sirpa Grönberg, TaSi, on ainoana rullaluistelijana niin miehistä kuin naisistakin luistellut kaikki Finnish Inline Cup osakilpailut läpi. Kaikki osakilpailupisteet yhteenlaskettuna Sirpa olisi vienyt kokonaisvoiton yhdellä pisteellä, mutta FIC säännöt edellyttävät että lopputuloksiin lasketaan 6 parhaat pisteet seitsemästä osakilpailusta. Näin ollen naisten FIC 2010 voiton vei TuUl:n Kati Koota pistein 102 p., joka korjasi myös Åland Inline Marathonin voito itselleen. Toiseksi tulleen Sirpa Grönbergin loppupisteet olivat 95 pistettä. Kolmannelle sijalle ponnahti hyvin tasaväkisen ja hienon kisan Katin kanssa luistellut Tampereen Sisun Elisa Rajamäki. Elisan kokonaispistemäärä kohosi 62 pisteeseen.

Vaikka kilpailut on kilpailtu, on rullaluistelun harrastajilla vielä yksi loistava mahdollisuus vaikuttaa ensi kautta koskeviin asioihin. Rullaluistelun syyskokous ja palkitsemistilaisuus pidetään 24.9 Helsingissä. Mikäli siis haluat vaikuttaa ensi kautta koskeviin asioihin, saavu paikalle. Ohjeet alla.

 

Aika: pe 24.9. klo 17 alkaen
Paikka: SLU-talo, Kilpa-kabinetti
Radiokatu 20, 00240 Helsinki

Ohjelma:

  • Vuoden 2010 parhaiden rullaluistelijoiden palkitseminen.
  • Rullaluistelun avoin syyskokous: mennyt kausi, tuleva kausi, vuoden 2011 rullaluisteluvaliokunta ja työryhmät.

Jos et itse pääse tilaisuuteen mukaan, palautetta kaudesta 2010 sekä ehdotuksia voi lähettää myös ennakkoon.

Rullaluisteluvaliokunta kokoontuu samassa yhteydessä.

Tervetuloa!

Lisätietoja ja yhteydenotot:

Kimmo Ilmavirta
040 1685949
kimmoilmavirta(a)hotmail.it