Aki Heinonen Sauvarullaluistelu Cup 2010 voittoon

Ensimmäisen Sauvarullaluistelu Cupin voiton vei Kylmäkosken Veikkojen Aki Heinonen kokonaispisteillä 86. Cupin toiseksi luisteli Hämeenlinnan Timo Sollo pisteillä 64. Kolmannen sijan vei Timo Hyvärinen pisteillä 56. Sauvarullaluistelu Cupin voittajille on Åland Inline maratonin yhteydessä luovutettu ansaitut ja arvokkaat palkinnot.

Ensimmäistä kertaa toteutettu ja sauvallisten harrastajien toiveisiin ja tarpeisiin kehitetty Sauvarullaluistelu Cup keräsi mukavan määrän sauvarullaluistelijoita Cupin pariin, ero Finnish Inline Cupin osallistujamääriin on miesten osalta melko pieni. Osakilpailuja oli yhteensä 5 kpl  (Turku, Ahvenisto, Savonlinna, Kuopio, Åland) ja noin kolmannes luisteli lähes kaikki osakilpailut läpi. Cup on siis jo ensimmäisenä vuonnaan löytänyt kiitettävästi harrastajia oman kilpatoiminnan pariin.

Myös sauvarullaluistelun harrastajat ovat tervetulleita ja toivottuja Rullaluistelun syyskokoukseen ja palkitsemistilaisuuteen kehittämään ja ideoimaan mm. vuoden 2011 Sauvarullaluistelu Cupia.