Sporttisaitti luistelee!

Luisteluliitto on ollut mukana suunnittelemassa Sporttisaittiin luistelu-teeman. Ottaessasi Sporttisaitin ilmaiseen kuukauden kokeiluun, voit valita maksutta tämän ulkoasun uudelle sivustollesi Sporttisaitin teemavalikosta ja lähteä heti luomaan sinne sisältöä. Käy katsomassa uutta teemaa ja kokeile seurasi sivujen luomista Sporttisaitilla osoitteessa: www.sporttisaitti.com

Jos haluat Sporttisaitin omaksesi, voit tilata sen suoraan kokeilusivustoltasi klikkaamalla ”Tilaa Sporttisaitti”. Sporttisaitti maksaa 29 e/kk ja siihen kuuluvat intranetin tyyliset jäsenhuone sekä työhuone, joilla voit kehittää seuran toimintaa ja jäsenten välistä yhteydenpitoa. Voit myös ottaa seurallesi pelkät Sporttisaitti Kotisivut hintaan 12 e/kk. Lisätietoja saat Sporttisaitin asiakaspalvelusta puhelimitse 010-3090970 tai sähköpostitse: asiakaspalvelu@sporttisaitti.com