OK: Nuorten huippu-urheiluohjelman tukia talvilajien urheilijoille päätetty

Olympiakomitea tiedottaa:

Valtaosa Suomen Olympiakomitean nuorten huippu-urheiluohjelman tuista on päätetty talvikaudelle 2010 – 2011. Talviolympialajien nuorten yksilötuki on 3000 euroa urheilijaa kohden. Alppihiihdossa ja yhdistetyssä tuki myönnetään ryhmätukena lajiliiton kautta nimettyjen urheilijoiden valmennukseen. Alppihiihdossa ryhmätuen suuruus on 20 000 euroa ja yhdistetyssä ryhmätuki on 12 000 euroa. Muutamilla urheilijoilla on vielä mahdollisuus päästä yksilötuelle tai ryhmätuelle, mikäli vaaditut ehdot valmentautumisolosuhteissa täyttyvät. 16.6. mennessä varmistuneiden tukien yhteissumma on 128 000 euroa.

Pikaluistelu
Saana Hyttinen (-91), Seinäjoen Urheilijat/ Pirjo Lehtinen, 2/2
Verneri Kinnunen (-93), Kensu/ Mika Kanervo 1/2
Tommi Pulli (-92), Seinäjoen Urheilijat/ Pirjo Lehtinen, 1/2
Elina Risku (-92), Seinäjoen Urheilijat/ Pirjo Lehtinen, 2/2
Niko Räsänen (-90), Oulun Tarmo/ Timo Järvinen, 2/2

Kaikki eri lajien tuen saajat löytyvät Olympiakomitean sivuilta.