Virolaiset maratonvoittoihin Forssan Suvi-illassa, Suihkonen ja Koota kolmoissijoille

Vastoin sääennusteita, Suvi-ilta päästiin luistelemaan kuivissa mutta sitäkin tuulisemmissa olosuhteissa. Iso joukko sitkeitä ja sisukkaita luistelijoita kuitenkin lähti sääolosuhteita uhmaamaan ja miesten maratonilla luisteltiinkin kovasta tuulesta huolimatta varsin kelpo aikoja.

Maratonmatkoilla voitot menivät miesten sarjassa Viroon, Indrek Tobreluts vei voiton ajalla 1.16.03 ja hiuksen hienolla erolla toiseksi luisteli Jaanus Ritson, molemmat Rollerblade TopTeam Estonia. Kolmanneksi sisutteli HTL:n Jani Suihkonen ajalla 1.19.40.

Naisten maratonin voiton vei Venäjän Evgenia Radionik (1.14.35), toisena Enel Korva Virosta(1.24.36). Kati Koota urakoi aivan kollegoidensa peesissä ylittäen maaliviivan ajalla 1.24.37.

Tarkemmat tulosluettelot sarjoineen löytyvät Suvi-ilta onlinen sivuilta. Suvi-ilta oli jälleen maineensa veroinen,järjestelyt toimivat sujuvasti ja Suvi-illan henki saavutettiin jälleen.

http://online.suvi-ilta.fi