Suihkonen ja Kerola rullaluistelun halli-SM -kilpailujen yleisten sarjojen voittoon Turussa

Rullaluistelukausi on virallisesti käynnistetty aurinkoisessa Turussa halli-SM -kisoilla Kupittaan monitoimihallissa. Nopealle ja pitävälle sisähalliradalle oli ilmoittautunut kiitettävästi luistelijoita ympäri Suomen pikkujunioreista veteraaneja myöden.

Miehistä 300 metrin sprinttimatkalla Suomen mestaruuden 2010 kuittasi itselleen Jani Suihkonen(HTL) ajalla 36,58. Hopealle ylsi TuUL:n Pekka Mattila ajalla 36,96 ja kolmanneksi pronssille sijoittui Porin poika Taneli Kerola (LPGP), ajalla 37,17.

Naisten 300 metrillä TuUl:n naisnelikko luisteli vahvana. Kati Koota kasvatti mitalikokoelmaansa Suomen mestaruus kullalla, hopealle luisteli Julia Salo ja pronssille Roosa Maanpää. Katin voittoaika oli 37,96, Julian 38,35 ja Roosan 40,73. Pinja Puhtila luisteli neljänneksi ja Lahden Luistelijoiden Seija Helenius viidenneksi.

3000 metrillä miehissä LPGP:n kaksikko, Taneli Kerola ja Julius Lepola, veivät kullan ja hopean Poriin, kolmanneksi luisteli Jani Suihkonen (HTL). Tanelin aika oli 5.54,81. Naisten osalta järjestys pysyi 3000 metrillä samana; Kati Koota ykkösenä ajalla 6.31,82.

Kts. ikäsarjojen sekä junioreiden ja muut tulokset