Suomi toinen ikäkausimaaottelussa

Suomen joukkue tuli toiseksi Suomi-Ruotsi-Norja-ikäkausimaaottelussa Norjan Bjugnissa. Norja oli ylivoimainen keräten 665 pistettä. Ruotsin kanssa Suomi kävi kovan taiston vieden lopulta pistevoiton 325-310.

– Ruotsi on saanut meitä viime vuodesta paljon kiinni, mutta onneksi jäi vielä taakse. Töitä täytyy tehdä nuorten kanssa paljon, jotta pärjätään jatkossakin, totesi Suomen joukkueen valmentaja Pirjo Lehtinen.

Suomen luistelijoista eniten pisteitä toivat Laura Treuthardt (33 pistettä), Julius Lepola (30 pistettä), Verneri Kinnunen (28 pistettä) ja Susanna Lehtiniemi (26 pistettä).

Tänä vuonna maaottelussa sarjoina olivat C- ja B-sarjat, kun aiemmin sarjajako on ollut ikävuosittainen sarjoissa 13-16. Jokaisesta maasta molemmissa sarjoissa oli neljä luistelijaa sekä tytöissä että pojissa.

Tulokset