Mika Poutala SM-jäällä viikonloppuna Helsingin Oulunkylässä

Vancouverin olympiajäällä suomalaisille penkkiurheilijoille jännityksen hetkiä tarjonnut pikaluistelija Mika Poutala on palannut Suomeen. Hän on jo valmistautumassa viikonloppuna Oulunkylässä luisteltaviin sprinttereiden SM-kilpailuihin. Poutalahan luisteli viidenneksi olympialaisten 500 metrillä jääden vaivaiset kolme sadasosasekuntia mitalista. Sen lisäksi hän luisteli myös 1000 metriä hyvin sijoittumalla kahdeksanneksi.

– Aikaero vähän painaa vielä, mutta pikkuhiljaa tästä alkaa päästä normaaliin rytmiin. En ole vielä tällä kaudella luistellut kotimaan kisoissa ja tämä viikonlopun kilpailu jää myös ainoaksi Suomen jäillä. Minusta on hienoa päästä Oulunkylän SM-jäälle ja minun arvoasteikolla SM-kisat ovat aina korkealla, kertoi Mika Poutala.

SM-kisoissa ratkaistaan sprintteriluistelijoiden mestaruuksien ohella myös matkakohtaiset mestaruudet 500 metrillä ja 1000 metrillä sekä 1500 metrillä.

Kilpailut alkavat perjantaina kello 18 ja jatkuvat sprinttimatkojen osalta lauantaina kello 15. Näiden lisäksi sunnuntaina luistellaan 1500 metrin ja viestikisan mestaruudet. Sunnuntain kilpailu alkaa kello 13.

Lisätietoja

Esko Lummelampi p. 0500 240 029